Genderfluid

Här kommer jag skriva om hur jag upplever att det är att vara genderfluid i en värld skapad för det binära könssystemet. Vardag, känslor, glädjeämnen och sorger allt samlat på en plats.

Gott nytt år!

Kategori: Dagbok

Julen har kommit och gott. Det var jobbigt som väntat men även fint. Mamma försöker så hon blir blå så att jag ska må bra vilket uppskattas massa. Det är dock så många i min familj och släkt som inte vet eller inte förstår så felkönande har blivit vardag de senaste veckorna. Julafton var rolig men jobbig. Var skönt att ha valpen så en kunde gå ut i tvättstugan och hänga med honom ibland för att få en paus. Sen när vi kom hem låg min partner och viskade hen, hen, älskade hen i örat på mig för att motverka lite av allt felkönande. Det var fint gjort och stärkte mig massa. Hoppas ni där ute fick en så bra långhelg som möjligt.
 
Idag är det nyår. Jag ska fira med min fina farmor som i och för sig inte vet men som tycker att hen är ett av de bästa nyorden på flera år och som är helt med på att ord som cis-person behövs. Älskade, finaste storasyster kommer också med en kompis. Jag ska laga middag och vi ska pussla hela natten. Livet på landet liksom. Känns fantastiskt att slippa fulla människor som ska dryga sig om könsidentiteter och hålla på att fråga närgågna frågor för att de tycker att det är roligt. Jag är liksom inte världens festprisse utan gillar att käka god mat och pussla. så i år blir det ett nyårs firande helt i min smak. Sen ser vi fram emot ett nytt år som förhoppningsvis kommer bli toppen.

Vi hörs nästa år.
Take care peeps!